Cevap: SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR
önceliklee hayirlii geceler..sunu söylemek istioyrumm evet sampion olamadikk ama biz illakide sampioluga oynayan bi tkaim deildikki...hem öle olsa dahii elinden geleni yapmadimi sivasspor allah askina hemsolar nankör olmayalim...sivasspor herseyden önce kisitli kadro ve imkanlariylaa bugünlere gelmiss olan süreklii ezilen anadolu takimlarindan birtanesidir bunu unutmayalimm...ve buna ragmen bütün istanbull takimlarini gerisindee birakmistir..o yüzden bizler gönüllerin sampionuu sivasspor dedigimizde kizan arkadaslara burdan iletmek isterim;ee be hemsolar mademkii gurur duymuyosunuz barii sarfedilen emeege saygii duyun bee bukadr da olmaz yhnai...kötü bi performans mi sergiledii diosunuz sivasspor icin cikanda siz daha iyisini yapinn ozaman allah allah...bu bir meydan okuma felan diil sakin yannis anlamayin ama ben bölee düsünenleri harbiden cokk kiniyorum...sivassporun kadrisuu real madridin veya manchester unitedin oyuncularindan felan ibaret diil bunu da unutmayin!!!Hersey biyana sivassporluysanizz bugün sivasspor icin bi iylik yapmak istiosanizz barii bugün böle konusmayin bizimde moralimizi bozmayin!!!Ben sahsenn sivasimla sivassporumla herseyiyle gurur ve onur duyyuyorumm bize bu sevinci yasattiklarii icin cok tesekkür ediyorumm....betül...
|