Cevap: Sözleşmemi Uzattım
Mehmet Yıldız evet Sivassporun bel kemiği, sivas spor üstündeki emekleri inkar edilemez ve saygımız sonsuz ama ikinci yarıdaki futbolu herkesi üzmüştür. Mehmet Yıldız satılacak dedikodulari çıkınca burda herkes Mehmet giderse şampiyonluktan oluruz demişlerdi satılmadı kaldı fakat yine de şampiyon olamadık. Tek suçlu Mehmet mi hayır asla.. Fakat şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Mehmet Yıldız kadar etkili bir forvete ihtiyacımız var. Eğer sırf Mehmet kaldı başka kimseye gerek yok dersek ve eğer mehmet ikinci yarıdaki gibi oynarsa o zaman vay halimize.. Bir takımda rekabet olmazsa futbolcu hırslanmaz ben nasıl olsa bankoyum der ve kafasına göre oynar. Birde bana mı öyle geldi yoksa gerçekten öyle mi Mehmetin futbolcular üzerinde baskısı var gibi geldi. Yani topu neden bana atmadın diye takım arkadaşına kızıyorsa bence bu hiç hoş değil. Bence bu takımı olumsuz etkiliyor.. Bülent hocamız ne diyor kimse vazgeçilmez değildir. Mehmetin bunu unutmaması gerekiyor ve özlediğimiz Mehmet gibi oynamasını istiyoruz..
|