Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: KARŞILAMA VE MAÇ RESİMLERİ
Alt 01.06.2009, 18:26   #47
BOZ_KURT_1453
Acemi Yiğido

BOZ_KURT_1453 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 BOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOKBOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch Cevap: KARŞILAMA VE MAÇ RESİMLERİ

Alıntı:
mermerbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kısaca 8-10 Fenerli işini gücünü bırakmış bizim maça gelmiş; 6 işareti yapıyor, sefa reislerinin posterini gösteriyor, hatta Fenerli kızlardan biri ayağa kalkıp nah işareti yapıyor, yapıyorlarda yapıyorlar....

Yanımda Zaralı biri vardı. Telefonunda Fener amblemi vardı. Sil olum şunu diyoruz ve sırıtıyor... Sivasspor forması almasaydın boşu boşunada bu maça gelmeseydin diyoruz, sanane la diyor sonra bize. Hatta haksızmışız biz o şekilde uyaranlar....

Kıbrısli abi ve yanındaki ekip zaman zaman tepki gösterdi sağa sola. Yeri gelmişken tekrar tebrik ediyorum onları.

YUKARDA BU KONULARLA İLGİLİ YORUMLAR VARDI. KATILAYIM DEDİM BENDE.

Şimdi gelelim KÜFÜR olaylarına. Galatasaraylıların Bülent hocaya ve Bilica ya ettikleri küfürlere, bizlere yapılan parmak işaretlerine, p.ç -- p.ç diye tempo tutmalarına TEPKİ veriyoruz, adamın biri susun lan diyor. Aile var burda diyor. Bakıyoruz 4-5 bayan var yanında, hatta biraz ilerde hamile bir bayan var.
O nu oraya getirenin ben.. başka birşey demiyorum. Bayana lafımız yok.

Yav kardeşim adamların son küfürü HOŞUNA MI GİTTİ. Başka birşey demiyorum.. Sana... Tepki vermiyelim dimi... Onu diyon sanırım...

Birde Sivasspor özlemi ile İzmirden gelenlerle tartışmaya giriyor.

SİVAS merkezden bu nedenle özür diliyorum. Eleştiriyordum bazen onları. Başımdaki lipom nedeni ile maçlara gidemiyordum ve ameliyat olmuştum. Bu gittim gördüm ve SİVAS merkez iyi yolda. Bir cacık olmaz İSTANBULDAki TARAFTARLARDAN. 20 dk. boyunca Ben SİVASTAKİ taraftarların sustuğunu görmedim. Keşke gitmeseydim başımdaki dikiş açıldı. Eğlenseydim üzülmesdim...

KAHROLSUN FENERBAHÇELİLER. GELMESİN BİR DAHA MAÇLARIMIZA. SARAÇOĞLUNA GİTSİNLER.
Hoş geldin seni tekrar bulduk kaybetmessek 4 sene oldu değişen birşey yok niye o onla gelmiş niye o bunla gelmiş niye o sen bi maça geldin herşey tamam istanbul dernek cacık olur diyen olmadı zaten orda hıyar yok keşke sende 3-5 kişi getirseydin başka formalı olsaydı o türbünler ful olsaydı zamanında sizin yanınıza geldim taraftar olamak için kadıköye sahile ama hemen kaçtım baktım taraftar denen grub efespilseni destekliyor bende sizlerden uzaklaştım şimdi kalkmış burda hanım hanımcık ablamız kızını ikna etmiş üstünde başka formaylada olsa oraya getirmiş oraya hiç gelmeyen sözde SİVASLI - SİVASSPORLULARI göremedik havalını resimlerine bakıyoruz 15-20 kişi keşke oraya her külüp taraftarı formalı gelsede bizim takımı karşılasa o zaman belki SİVASLI SİVASSPORLULAR utanır da gelir

oraya gelen bizim türbünde bize destek veren herkeze bağıran bağırmayan çekirdek yiyen yemiyen herkeze teşekürler hiç olmazsa gelip renk oldular gelmiyenlere inat
BOZ_KURT_1453 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BOZ_KURT_1453'a Teşekkür Ediyor...