Cevap: Hasan Şaş Sivas`a gelir mi?
Ben bazı arkadaşlara katılmıyorum. Hasan Şaş son 2 sezon adeta yenilmiştir GS de.. Artık yeni bir sayfa açarsa vede bu Yiğidomuz olursa yaşı ne olursa olsun bize süper katkı sağlayacaktır. Evvela ŞL de oynayacağımızdan dolayı deseki kardeşim saha içinde şöyle yapacaksınız bu bile yeter. Unutmayın bu ligde hocamızdan bile tecrübeli bir isimdir Hasan Şaş... Agresif ama çok ince ruhlu bir insandır. Bize yırtıcı takımı hırslandıracak nitelikde bir oyuncudur. Ben gelmesi tarafıyım. Fakat birde handikap var. Hasan Şaş biraz kilolu. Kilo atması gerekiyor. hemde acilen. O zaman siz Hasan Şaşı Kırmızı Beyazlı forma altında görün. Hem biz Hasanın kafasına ne şişe atarız nede ayıp kelamlarda bulunuruz. Nankör değiliz biz. Görün işte Serveti ne halde aldık ne halde sattık. Arkadaşlar biraz mantıklı olursak Belediye ve Gaziantep maçlarını hırslı olmayışımızdan dolayı verdik. Bir Hasan olsa bana göre o maçların sonucu çok farklı olurdu.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|