Cevap: Yıldız Komşuya mı Gidiyor ?
Mehmet Yıldız her ne kadar ikinci devre aklı bulanarak kötü performans sergilesede o bizim öz kaptanımızdır. Ondan vazgeçmek değil onu iyi kullanamadık son zamanlarda. Dikkat edin hiç derdi varmı problemi varmı sormadık. Ama ne olursa olsun o bizim sembol ismimizdi. Saha içinde en çok ona yüklendik ama en çokda onun golleri ile sevindik. Hiç hoş olmayan şeyler yaptı saha içinde yine diyorum tasvip etmediğimiz şeylerdi nitekim işte bu şişirme (bilemiyorum belkide doğru) haberler yüzünden bizim öz evladımızı taraftarlarımız hep yergiliyor. Ben size açıkcası yazıklar olsun diyorum. Bu çocuk her yere gitti geldi ama Sivsımızda bulduğu huzuru bulamadı. İyi bir tatil iyi bir deşarj ile Mehmet bu sene ligimizi alt üst edecektir. Nede olsa erken sezonu açtık ve oda bu alışık olmadığı ortamdan bayağı yıprandı. Kolay değil Kaptanlık kolay değil Anadoluda çekilen bu halayın Halay başı olması. Ama siz neler yaptınız adeta kovdunuz kapı gösterdiniz. Belki eleştirseniz bir şey demeyeceğim ama çocuğu bir şişirme habere 2 dakikada sattınız. Ben olsam Mehmedin yerinde gider Çatladıkkapıspora bedavaya transfer olurdum.
Bizim adımız Yiğido.. Adam satmayız, eğer gidecekse <BİZE VERDİĞİN EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. BUNDAN SONRAKİ FUTBOL HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİZ> dememiz gerekiyor.
Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|