Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kardeş Takım Bursaspor, Teşekkürler !...
Alt 08.06.2009, 23:55   #98
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kardeş Takım Bursaspor, Teşekkürler !...

Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş öncelikle sitemize hg.Biz anadolu hikayesini bu sezonla beraber kapattık.Anadolu deyip bizi ne hale getirenleri geç de olsa gördük.Ancak şunu da gördük ki bu yalan yolda gerçekten harbi bir şekilde tüm sammimiyetiyle bu anadolu gerçeğine inanan ve bu yolda destekleyen bazı takımlar da varmış istisna da olsa.Bunlar bursa ve ankaragücü idi.Gerçekten bizim aramızın iyi olduğu ve kendisine bir sivassporlu olarak sempati beslediğim iki takım var. Bunlar bursa ve ankaragücüdür.
sewgili kardeşim.
yukarıdaki yorumu yapan hemşehrimin söylemlerini ben aylar öncesinden yapmıştım ...hemen hemen aynı yorumlar...anlatmak istediğimiz şey farklı buradaki yorumlarda herkez bursa taraftarının sivas taraftarını kardeş ilan ettiği yönünde bi çok kişi tutturmuş böyle diyor..ben orada çok önemli bir şey yazmıştım gözlerden kaçmış olmalı..ben buraya formunuza üye olmak destek vermek için gelmiştim ama bazı arkadaşların yorumunu okuyunca sadece cewap wermek için üye oldum..bir başka siwaslı kardeşim harika bir yorum yapmış sizler (sivaslı tarftarlar) farkında olmadan bursalı taraftarların sivasın şampiyon olma isteklerini yaralıyorsunuz diye ..harika bi yorum bu ..bilmem anlatabildimmi
saygılarımla
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır