Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fatih Ceylan Sivasspor yolunda
Alt 17.06.2009, 21:44   #17
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Fatih Ceylan Sivasspor yolunda

Attan in eşeğe bin.Atalarımız ne kadar da doğru söylemiş.Düşünebiliyormusunuz Sivasspor şamp.liginde ön eleme oynayacak bizim yaptığımız transferlere bakın...Allah Aşkına kim bu Fatih Ceylan..Kayseri'de -Sakajkarya oynadığını hatırlıyorum.Türkiye'de ki sıradan defans oyuncularından biri.Zaman zaman sert oynayan sarı ve kırmızı kartları çok sık gören bir oyuncu.Takımda Hayrettin,Faruk,M.erdoğan varken bu solak oyuncu neden alınmak isteniyor anlıyamıyorum.Eğer imza atılırsa bir desol tarafa Erman'ı alacağız.Ne yapacağız bu kadar sol kanat oyuncularını turşularını mı kuracağız.Bir de sitenin birinde Kocaelisporun Kongolu oyuncusuna talip olduğumuz söyleniyor.Civelli hayalleri kurarken düşe düşe Fatih'e kadar düştük.Arkadaşlar bizim takım intertotoda değil şamp.liginde oynayacak.Şimdi soruyorum FATİH VE DİĞER TRANSFER EDİLMEK İSTENEN OYUNCULARIN TUM VE SİLLA'DAN NE FAZLALIKLARI VAR?Umarım Fatih ve diğer transferler beni yanıltır ve şamp.ligi elemelerinde 4 dörtlük oyunlar ortaya koyarlar.Umarım bülent Hoca bulutların üzerinden aşağılara inmiştir.BJK DA BİR ARA BULUTLARIN ÜZERİNE ÇIKMIŞTI LİVERPOOL 8 GOLLE AŞAĞI İNDİRDİ....AMAN DİKKAT ...ŞAMP.LİGİ BAŞKA LİGLERE BENZEMEZ...bu ligde öyle takımlar var ki bize çuvalla gol atarlar....SIRADAN OYUNCULARLA NE ŞAMP.LİGİNDE NE DE AVRUPA LİGİNDE HİÇBİR BAŞARI ELDE EDEMEYİZ...BU LİG KALİTESİ ÜST SEVİYEDE YILDIZ ADAYI VE YILDIZ OYUNCULARIN OYNADIĞI LİGDİR....ALLAH SİVASSPORUN YARDIMCISI OLSUN.....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla