Son 2 yıldır takımımız şampiyonluk peşinde koşuyor , başkanın yeni sezon hedefine bak.
İlk beşi zorlayacak bir ekip oluyormuşuz.Bu ne demek ben anlayamadım !!?
Tek hedefimiz var o da
ŞAMPİYONLUK desene başkanım , ne ilk beşi.Sen seneye beşinci olunca takımı çok başarılı mı sayacaksın , hedefimize ulaşmış mı olacağız...Hala ilk beş , uefa , ... böyle hedef olmaz.Zaten Anadolu takımlarımızı anlamak çok zor çok.Bakıyorsun sene başında açıklamalara "Hedefimiz ilk 10 ... hedefimiz ilk 7 ..." bu ne be !!! Böyle hedef mi olur.
Bu sezon hedefimiz Şampiyon olmak ve Türkiye Kupasını kaldırmak diyen bir teknik adam ya da başkan görmedim ben Anadoluda...Gören varsa bana da göstersin lütfen
Ligdeki tüm Anadolu takımlarının hedefi şampiyonluk olsun...Ne olur o zaman??Ben söyleyeyim : Kesinlikle birisi şampiyon olur , hatta 3 büyüklere ilk beş yüzü bile göstermezler.BÜYÜK TAKIMLAR BÜYÜK DÜŞÜNÜR VE BENİM GÜZEL MEMLEKETİMİN GÜZEL TAKIMI DA BÜYÜK DÜŞÜNMELİ.SİVASSPORUMUN HEDEFİ BU SEZON MÜCADELE ETTİĞİ TÜM KULVARLARDA KUPAYI KALDIRMAK OLMALI.
Şimdi diyeceksin ki "Şampiyonlar Ligi kupasını da mı alacağız , sen kafayı mı yedin , git işine , ..." Ben de diyeceğim ki
"Evet Şampiyonlar Ligi kupasını almak da hedefimiz olmalı.Neden hedefim gruplara kalmak olsun ki...Orada bir kupa var ve ben onu almaya gidiyorum.Gücümü biliyorum ve diğerleri beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor...Ne Barça , ne manchester ne milan...Ben takımıma , taraftarıma , kendime inanıyorum diyeceksin ve durmak bilmeden çalışacaksın"
SİVASSPORUMUZ için büyük hedef Şampiyonlar Ligi kupası , Süper Kupa , Kıtalararası Şampiyonluk olmalı..Lig şampiyonluğu küçük bir hedeftir..Diğerlerinin yanında oldukça küçük. . .