Cevap: YENİ POLARLAR GELDİ
Bak sana son uyarım özeldende mesaj attım numaramı verdim önce eleştiri yapmayı öğren ve seçtiğin kelimelere dikkat et tamam mı burası çocuk parkı değil olur olmaz şeyleri internete yazarak sen zaten seviyeni belli ediyorsun.Ayrıca seninde benim grubuma laf söylemeye ne yaşın ne de çapın yeter, delikanlı adam burda atıp tutmaz sana numaramı verdim varsa bi sorununuz yerimizde belli mekanımızda eski kale çay evi(emminin yeri)ne takılıyoruz, burda olayı farklı boyutlara çekmeye çalışma.Ben sana bi zahmet aynı forum içinde resimlere bak diyorum sen zahmet edip bakmıyor üstelik bana da youtube bakmamı istiyorsun.Ayrıca sizin arkadaşlarınız burda, bizmle alakası yok ama birilerine sabahtan akşama kadar rant yapıyorlar diyor sen burda bunun aşk işi olduğunu bizden iyi bilemezsin diyorsun, sonra çıkmış destek olmadan tribün mü olur diyorsun.Siz daha kendinizle çelişiyorsunuz sonra burda çıkmış yok şöyleyiz yok böyleyiz diyorsunuz.Grup maça 800 kişi girdi diyorsun sonra öğrencilere bilet dağıtıldığını kabul ediyorsun.Ayrıca tuvaletde para paylaşılmasıyla bizim ne alakamız var bizimle ilgisi varsa kim olduğunu ve bizden biriyse isminide söyle sen bizi başka çakallarla karıştırıyorsun.Sana bir şey söyleyim mi desteksiz tribün olacak hem de kralı olacak.Evet biz çok küçük grubuz siz dünyanın en büyük grubusunuz oldu mu şimdi tatmin oldun mu.Lütfen bu konu hakkında buraya yani Yiğido Gençlik forumuna bir şey yazma istiyorsan başka forumda bu konu ile ilgili bir başlık aç ama buraya yazma arkadaşım tamam mı.Sonuçta hepimiz Sivas çocuğuyuz biz böyle yaptıkça Sivassporda zarar görür.Bundan sonra buraya bu konu hakkında kim bir şey yazarsa o Sivasspor düşmanıdır.
|