Cevap: Razak Omotoyossi sivassporda
Bende araştırıyorum Yakup gardaşım demin bahsetmişti bir daha belirteyim. Devre arasında bizimde listemizde vardı ama transferi gerçekleşmedi. Kendisi Benin milli takımının vazgeçilmez oyuncusu vede adeta herşeyi. Dikkat edin herşeyi... Şu anda milli takımı ile birlikte Dünya kupası eleme maçları oynuyor. Bugün Kanoute nin takımına 3-1 yenildiler. En son bir arap takımında oynuyordu. Daha öncelerinde Moskovada ve Helsinborg da oynamış. 2007-2008 sezonunda Galatasaraya karşı Ali Samiyende 3-2 kazandıkları maçta bir gol birde asist yapmıştı. Tabi hafızam beni yanıltmıyorsa. Hızlı seri uluslararası tecrübesi 24 yaşında olmasına rağmen olan. Bilek hareketleri ve ara pasları ile göze hoş gelen ama... Birde işin ama sı var bencil bir oyuncu. İyi işlenmesi gerekiyor. Bir nebze İlgilendiğimiz Kocaeli'li Bangoura ya çok benzeyen bir oyuncu. Bütün spor ajanslarına bakıyorum haber geçilmemiş. Ayrıca bir kaç hafta öncede adı Trabzonla anılmıştı küçük bir haberde. Bence olmaz bir transfer eğer olursa müthiş olur.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|