Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SivasSpor icin ne Yapabilirim?
Alt 24.06.2009, 16:24   #5
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: SivasSpor icin ne Yapabilirim?

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben kendi adima

1.Gücüm oraninda maddi destek saglayabilirim
2.Sehrin ve SivasSporun tanitimini iceren dosyalar hazirlayip altina kulüple iletisim adres ve telefonunu ekleyerek Yabanci firma ve belediyelerden destek vermesini istiyebilirim
3.Taraftarin maclara etkin katilmasi noktasinda gücüm oraninda destek sunarim.

4. Yine Yabanci Büyük firmalara tanitim dosyasiyla birlikte Sponsorlugunu takima vermesini noktasinda email veya mektup yollarim

5.Dil konusunda yadimci olacak arkadaslari ararain ve ariyorum Duyrulur Özellikle ingilizce ve Fransizca yada diger dillerde.

6.yabanci Kulüplere dayanisma emailleri ve tanitim dosyalari yollarim özellikle Barcaya kardes kulüp olma teklifinde bulunurum.

7.Sivastaki firmalara belediyeye. ticaret odalarina,sendika, derneklere ve siyasi parti temsilciliklerine takima daha etkin destek sunmalari icin devamli email ve mektup yollari

8.Türkiyede özellikle büyük sehirlerde ve sanayi bölgelerindeki Firmalardan destek isterim

9. Takimin basarili olmasi icin dua ederim.

10. Takim son haftalarda Sampiyonlugu bu yilda devrederse yada hoca,futbolcu hata yaparsa cok siddetli elestiririm.

11.Takim ve futbolcu Basarili olursa basarida payi olanla grurduyarim alkislarim.

12. SivasSpor ilk yariyi lider bitir ikinci yari Hocanin yada baskanin basina havadan sudan sebeplerle corap örerlerse ve Basbakanda cagirir konusursa
basta Avrupa birligi ülkeleri Baskan ve Basbakanlari olmak üzere Amerika Baskanina emailer atar böyle bir durum var sizdede böyle seyler oluyormu diye sorarim

Ayrica Cin, Rusya,Kuzey Kore,Iran,KübaVe Viyetnem Baskanlarina Email atar sizdede isler böylemi oluyor diye sorabilirim.

13. papermoon'da Yildirim demirören,Adnan polat Aziz Yildirim. TFF Başkanı Mahmut Özgener'inde tesrifi ile yemekler olursa FiFA.UEFA. ve önemli dünya kulüp baskanlarina ve taraftar sitelerine emal atar onlarda olup olmadigini sorarim. Kisaca Dünyaya rezil edebilirim eger utanacak yüzleri varsa.

14. Dünyadaki Önemli firmalardan Kulüp icin destek isterken Sehrimizede yatirim yapmalarini isterim.

15. Bülent hoca kritik maclarda ortasahayi bosaltirsa Baskan bizi sampiyon yapmazlar derse Mehmet, Musa oynamayip yangelip yatarsa bunlari hem elestirir hemde dünyanin her yerinde konuyla ilgili yerlere sorarim sizdede görev ve sorumlulugu olanlar böylemi diye sorabilirim.

16. Taraftar Taraftarliginin önüne gruplasmayi koyarsa Sehir Takim sevgisinin önüne Rant sevgisini koyarsa Bunlarida Fener.Besiktas.Galatasaray.ve Trabzon Taraftar sitelerine sorarim bizde bunlrar var sizdede varmi diye.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...