Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır..
Alt 25.06.2009, 13:08   #9
yigidoilyas
Acemi Yiğido

14 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 yigidoilyas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır..

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yıl bi kaç maça eşimle gittik. özellikle belediye maçında maç 0 - 2 yken eşim deli gibi benimle beraber 'hadi çocuklar bastırın hadi aslanlar şampiyon biziz!!!' diye bağırıyordu. tam arkamızda maalesef kombine olmasından dolayı bi senedir dayanmak zorunda kaldığım hıyarlar topluluğu kendi futbolcularımıza öyle küfür ediyorlardı ki sonunda dayanamadım.. bu çocuklar size hayatınızda göremeyeceğiniz şeyleri yaşattı ayıp bee dedim.. adamla nerdeyse birbirimize girecektik..eşim hiç korkmadı..biz bu ayılarla her yerde karşılaşıyoruz hadiii dedi şunların inadına boğazımız patlayıncaya kadar bağıralım.. baktım bazı arkadaşlarda bize katıldı ve onbeş yirmi kişilik bi grup o gün hiç susmadık. hıyar tayfası adeta büzüldü kaldı.. sevgili arkadaşlar bayan trübünü sanki biraz meseleyi hasır altı etmek gibi geliyor bana..bence sivassporumuzun gerçek taraftarları yılmayalım tribünleri bu ayıdan bozma heriflere bırakmayalım.. zamanla onlar çekilsin biz erkekli kızlı hep beraber şarkılarımızla coşalım..sivasta da her şey olur...yeter ki inanalım!!!
Haklısın dayı adamlar takım yendimi şampiyon sivas spor yenildimi küfürü basıyorlar. Ben herzaman sen ve seningibilerin yanındayım. Maça geliyorlarsa insan gibi tezehürat yapsınlar. Sadece gelen bayan taraftarlar acısından degil oraya çocuk taraftarlarda geliyor onlarında ahlakını bozuyorlar. Küfürü duyan hiç kimse mutlu olmuyor kendisi hariçinde futbolcunun da yönetiminde herkesin morali bozuluyor. Yönetim duysun gelsin baksın buralara tarftarlarının sesine kulak versin acıklamalar yapsınlar.
yigidoilyas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla