Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fatih Ceylan Sivasspor yolunda
Alt 26.06.2009, 23:21   #28
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Fatih Ceylan Sivasspor yolunda

Alıntı:
furky.b Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oyuncuyu Bilmedigin Buradan Belli; Defans Oyuncusu Degil, Orta Saha Oyuncusudur ! Sen Begenmeyebilirsin Ama Bulent Hocanin Da Bildigi Vardir !
Son 2 Sezondur Transferleri O Yapmadimi Kardesim ?
Paramiz Yok Anca Bukadar, Onemli Olan Boyle Kadroyla , Bu Futbolcularla Basarili Olmak, Asil Basari Budur Iste !
Senin yaşını ve futbol bilgini bilmiyorum ama mesajdaki üslubunu hiç beğenmedim.Sen kısa pantolonla ınga derken ben 80 lerin başında amatör ligde top oynuyordum bu 1;2.si Fatih ZATEN kulübüyle tekrar anlaştı demekki sözünüm eri değilmiş 3.Kayserisporda bu oyuncu hep sol kanatta oynadı orta sahanın solunda da oynayıp oynamadığını bilmiyorum 4.olrak bana Bülent Hoca hikayesini anlatma.Bülent Hoca'nın yaptıklarını hep taktir eden bir insanımdır.Ama her hocanın + tarafı olduğu gibi ı yanları da vardır.Kimse ben sen de dahil süütten çıkmış ak kaşık da değil...Bülent Hocamızı yaptıklarından dolayı çok taktir ediyoruz ama onun f.b ye karşı olan zaaflarını da inkar edemeyiz..Lütfen yorumlarımızda sitemize yakışır,insanları kırmadan yorumlar yapalım...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla