Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.10.2005, 23:04   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1335 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
EmmiOgLu Nickli Üyeden Alıntı
Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...

İsak EMMİOĞLU
1967 Sivasspor Genç Tar.Der. 2.Başkanı

Doğrulara ne söylenirki...Marka Mağazalar Zinciri Herzaman bizim yanımızda...Ben yöneticilerinden Sadece Halis Kaplan bey'i tanıyorum...Çok iyi bir insan ve çok iyi bir Sivasspor taraftarı...Kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır