04.07.2009, 10:06
|
|
|
Usta Yiğido
723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Mehmet Yildiz yeniden Galatasaray ile anili
Adnan Polat transferi kapattı
Milliyet gazetesine konuşan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Keita ile birlikte transferi de bitirdiklerini söyledi. Sarı-kırmızılıların patronu, “Tek korkum sezonu erken açacak olmamız. Ancak teknik kadronun önlemleri alacağını düşünüyorum” dedi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Lyon’dan aldıkları Keita’yla birlikte transferi kapattıklarını açıkladı.
Mlliyet gazetesine konuşan Polat, Abdul Kader Keita’nın uzun süredir gündemlerinde olduğunu belirterek, “Bu transfer öyle bir gün içinde olacak iş değil. Hocamız oynatmak istediği sisteme en uygun isim olarak onu onayladı. Biz de şartları zorlayarak, Rijkaard’ın isteğini yerine getirdik” dedi.
Forvet alınmıyor
Forvet transferi yapmayacaklarını söyleyen Polat, “Keita’nın nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorsunuz. Bizim elimizde zaten Milan Baros var. Keita da aynı zamanda golcü özelliği olan ya da forvet oynayan bir isim. Bu nedenle şimdilik golcüye ihtiyacımız yok” diye konuştu.
4-3-3- zaman alacak
Adnan Polat, Rijkaard’ın oynatmak istediği sistemin zaman alacağını ve bu yüzden sabırlı olmaları gerektiğini ifade ederek, “Hocamızın oynatmak istediği sistem oturunca inanıyorum ki bambaşka bir takım ortaya çıkacak. Elimizde zaten herkesin imrendiği oyuncular vardı. Şimdi nokta isimler kadromuza dahil ettik. Tek korkum sezonu erken açacak olmamız. Ancak teknik kadromuzun bütün önlemleri alacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
|