Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sedat Tunalı: Bilyoner'in tuttuğu ayna...
Alt 05.07.2009, 14:41   #5
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sedat Tunalı: Bilyoner'in tuttuğu ayna...

Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazı düşünceleriyle çelişkilide. Sürekli de Trabzonu öven bir insanın Türkiye geneline yazı yazmasıda saçma bence. Yazarımız bu sözüme ne diyecek peki. Her ilin içinde diğer takımları tutan insanlar muhakkak olacaktır. Yapmayın bu spor dalı milliyetçilik dalı değil ya. Şehirler arasında bölünmeyimi sağlayacak. Bakın Trabzon Fanatiklerine bize karşı bir sempati bile göstermemekte. Her seferinde yüzlerimize kusuyorlar. Peki bu Trabzonun %28 lik kısmı Sivas'ı överken severken gayet hoşumuza giderken başka takımları tutmasımı zorumuza gidiyor. Herkesin demokratik hakkı vardır. Ben İstanbul'da yaşıyorum Sırf babamın kimliğinden gelen Sivas kimliğini 21 yıl boyunca onurla şerefle taşıdım ve taşımayada devam edeceğim ama bir gerçeğim var ki ben İstanbul Kadıköy doğumluyum ama Sivassporluyum. Şimdi İstanbulda bir kampanyamı başlatsın. Yapmayın arkadaşlar bazen abartmayın. Başarı insanı geliştirmeli iken yozlaştırmasına anlam veremiyorum. Yıllardır Trabzonu başarısızlığa iten unsurun ne olduğunu biliyor musunuz? Yüzde 72 leri ile övüne dursunlar. Tahammülsüzlükleri başarıyı 61 dakikada şampiyonluğu 61 günde bekleyen takımın taraftarların doyumsuzluğu sabırsızlığı ve fanatikliğinden dolayı 61 yıl sonra belki görecekler şampiyonluklarını. Biz ise o 61 yılda belkide 3 yıldız takmış olacağız. Kin nefreti aşırı fanatikliği oluşturacak topluluklarda zararlıdır.

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim ancak asıl vurgulamak istediğimiz noktayı kaçırdığınızı düşünüyorum. Söylemek istediğimiz insanların birbirlerine düşman olmaları, kin nefret tohumlarının ekilmesi değil, sadece ve sadece insanımızın içerisindeki ezikliği atarak kendisinin ve kendine ait olanın farkına vararak ona sahip çıkması, onu sevmesi ve benimsemesidir. Sadece bu kadar! Düşmanlığa yer yok!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...