Cevap: Sedat Tunalı: Bilyoner'in tuttuğu ayna...
kardeşim şu SİVAS düşmanını haklı deyipte şımartmayın ya.türkiyenin tek onurlu takımı trabzon,tek onurlu tararfatarı trabzon taraftarı...balıktan 6 kez evet yanlış duymadınız balıktan hatta hatta diğer karadeniz takımlarının yüksek gayretleriyle şampiyon olmuşlar hemde 2 puanlı sistemde...geçmiş bize yok taraftarlık dersi veriyo yok onurlu şehirmiş bilmem ne...kardeşim bu adam ruh hastası...adam baştan ayağı kibir abidesi.bu adamın çok yazısını okudum,SİVASımıza bilerek ve isteyerek hatta zevk alarak küfrettiği yazılarını okudum.o yüzden bu adamın ismini bile duyunca sinirlerim zıplıyo.şunu samimiyetimle söylüyorum elime geçse dayaktan komaya sokarım.kimsede bana kalkıp bu adamın doğru yazdığını söylemesin.ne zaman trabzonun artık basit bir takım olduğunu ve SİVAStan daha büyük olmadığını-artık-ve olamayacağını kabul ederse belki fikrim değişir.tamam arkadaşımız bir gerçeğe vurgu yapmak istemiş.ama bende bir gerçekten bahsedeyim.bizim SİVASımız henüz şampiyon olamadı,buna ramen %26 desteğe ulaştı SİVASSPORumuz.trabzonun taraftar desteği%72 ve 6 kez şampiyon olmuş bu takım.SİVASSPOR eğer bi şampiyon olabilirse-kendi elimizden kaçırdığımız ve değeri çok azalmış olan şu başarıya bakarsak-işte o zamanda trabzonla SİVASIMI bi kıyaslayın derim.şunu unutmayın ayıdan post sedat tunalı gibi hasta ruhlu zavallılardan dost olmaz.saygılarımla
|