Tekil Mesaj Gösterimi
Sivasspor milat oldu
Alt 06.07.2009, 10:04   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivasspor milat oldu



Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Anadolu'daki bütün futbol takımları Sivasspor çok şeyler borçlu! Her ne kadar Anadolu takımlarının darbesiyle şampiyonluktan olsa da, Sivasspor artık Anadolu takımlarının önderi,ilham kaynağı, kısacası her şeyidir.
Daha önce bir çok süper lig takımı; Bizde Sivasspor gibi şampiyonluk mücadelesi vereceğiz derken, geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bile, gittiği Edirne'de Sivasspor'u örnek gösterdi.
Tarihi Kırkpınar güreşleri için Edirne'ye giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Edirnespor kulüp Başkanına Sivasspor gibi olun mesajını verdi.
Sivasspor Türk futbolunda milat başlattı. Sivasspor'dan önce,Sivasspor'dan sonra diye.
Yeni sezon öncesi bakıyorum da, Denizli, Bursa, Kayserispor ve Gaziantepspor gibi takımlar Bizde Şampiyonlukta varız demeye başladılar. Oysa aynı düşüncelerini, 3 sezon önce söylemiş olsalardı ( gülünç duruma düşeceklerini düşünerek söyleyemezlerdi ya) inanın herkes gülerdi. Şimdi ise rahatlıkla şampiyonluk kelimesini telaffuz edebiliyorlar.
İnşallah, Sivasspor şampiyonlar liginde de önemli işler yaparda, bir sezonki sezonda da bu takımlar Bizde Sivasspor gibi Şampiyonlar liginde ses getirmek istiyoruz diyerek hedeflerini biraz daha büyütürler.
••••
Bugün ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya uçacak olan Kırmızı-beyazlılara iyi yolculuklar diliyor, tekrar Türkiye'ye dönecekleri günü dört gözle beklediğimizi bilmelerini istiyorum.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...