Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi ne diyim kombine icat oldu olalı hep aldım ve 94'ten beri hemen hemen maç kaçırmadım. Kombinede eskilere öncelik tanınması da gayet normal. Şampiyonlar ligi gelince Sivassporlu! olduğunu hatırlayan arkadaşlarımız buna kızmasın.

|
arkadaşım benim tayinim geçen sene sivasa çıktı geldiğimde kombinelerin en güzel yerleri satılmıştı ve geçen sene içerdeki oynanan tüm maçlarda maraton tribününden izledim hiçbir maça gitmemezlik etmedim Şampiyonlar ligine katılınca sivassporlu olan değilim ben kayseride görev yaparken sivasın geldiği her maça gittim ve takımı destekledim bu sene de her maçtan sonra emin ol sesim kısılarak evime döndüm ve yazımdada belirttim dün sorduğumda en iyi kombine yerlerinin satıldığını söyledi oradaki bayan benim sinirlendiğim nokta bu zaten benim geçen sene durumum ortada iken kombinelerin çıktığı gün soruyorum geçen seneki kombine sahiplerine öncelik tanınacakmış ve zaten iyi yerler şu an satılmış kötü yerde izlemektense kombine almam yine her hafta bilet alırım napayım üstelik üzüldüğüm diğer bir noktada desenize bu sene YİNE TEZAHÜRAT YERİNE ÇEKİRDEK ÇITIRTISI DİNLEYECEĞİZ :d