Alıntı:
58MALKOÇOĞLU58 Nickli Üyeden Alıntı
abilerim sivasspor çok yanlış yoldaa transferde öyle yanlış bir yol izliyorkii en büyük örnek agubetu adam rezil oynadı geçen sezon arada bir attığı goller var sadece ve bu adamın bonservisine 400.000 euro para verilmiş daha sonra erman kılıç ben o adamın ismini 2-3 sefer duydum çok mükemmel oyuncu olsa ya fener ya trabzon alırdı hadi ondan da geçtik güzel oyuncu diyelim gardaşım sen bu adama niye sylla ve tumu veriorsun akıl karı mı içlerinden ersen martin uğur kavuk vev bir tanede yabancı genç stoper alındı bunlar doğru gerisi boşşş yani daha çok geçmiş değil düzgün transferlerle takım düzelebilir ben fdüşünmüştüm herenvene yenileceğimizi ama 5-0 gerçekten çok ağır tahminim 3-1 ve ya 3-2 ydi çünkü yanlış transfer politikasından dolayı inşallah herşeyin farkına vardığımızda geç kalmış olmayız
|
Abilerin bir bildiği vardır. Süper ligi geçen sene izlemedin galiba. Biz mükemmel oyuncu almıyoruz takıma. Mükemmel olacak nitelikte oyuncu alınıyor ve mükemmel hale getiriliyor. Bilica, tum, ibrahim vs oyuncuları bir sezon önce kim isterdi. Bilica geldiğinde sivas taraftarı bayram mı yaptı.