Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Murat Göksu Olayı Anlattı!
Alt 09.07.2009, 20:52   #15
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Murat Göksu Olayı Anlattı!

ilgin bir olay binlerce kilometre uzakta bir Türkiye vatandasi, kendi ülkesinin takimini ve futbolcusunu, hocasini, yabanci bir ülkede düsman olarak görüyor küfürler hakaretler yagdiriyor.tasvip edmedigim bir sekilde muhatap aliniyor ve yumkruklaniyor. bu iki olayinda kabul edilir yani olmadigini belirtmek istiyorum. ayarica anlayamadigim bir diger konuda Bu davranis bir mantigi ifade ediyor.Sivas ve SivasSpor düsmanligi bu davranis ve bu cirkin mantik sadece bu kisi ilede sinirli degil. hazirlik maci sonrasi haber sitelerinde yapilan yorumlara bakildiginda.buna benzer yüzlerce hakaret icerikli yorumlar yapiliyor.Bir tarafdan türkiyenin itibarini düsünüyormus gibi davranip TFF cagri yapiyorlar Sivas sampiyonlar ligine gitmemeli diyorlar. diger yandan hazirlik maci olmasina ragmen Sivasin yenilgisine cigliklarla seviniyorlar hakaretler yagdiriyorlar. Ben sunu düsündüm kimliginde Sivas yazip baska takimlari destekleyenler umarim bu yazilari okurda. biraz yüzü kizarir ve utanacak yüzleri varsa utanirlar. Sporun kardeslik ve centilmence bir rakabet icinde olmasi dilegiyle.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla