Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Chivas
Alt 12.07.2009, 23:42   #54
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Chivas

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Defansta Mbemba-Sedat ikilisini izlemek gerek birde.... Bence Mbemba fizik olarakta, hız ve müdehaleler olarak iyiydi... Topu çalınca çabuk oyuna sokabilen bir oyuncu bu da bizim oyun tarzımız için önemli ama önünde iki ön libero oynayınca oyuna çabuk giremiyoruz... O bakımdan Sedat-Mbemba ikilisi iyi oynayıp uyuşurlarsa defansa yeni transfere ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Yasin 4. stoper olur bu takımda... Bunun dışında Erman Musa'yı keser Agbetu'da Erman'ı Musa'da 3. adam olur... Ersen Martin çok faydalı olacak... Omottoyosi'ye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ama orta sahaya çok kaliteli hem defansif hemde oyun kurucu özellikleri olan bir ortahasa oyuncusu gerek... Tugay gibi yani hem defansif özelliği olup hem oyun kurabilen mesela İbrahim'in oyun kurucu özelliği olsa yeterli olur... Güney Afrikada Dikgacoi var tam onun gibi bir oyuncuya ihtiyaç var... Onun dışındada Sedat'la Mbemba'yı gördükten sonra gerekirse 1 de stoper gerekli...
Abi bende bi yorumda geçen günlerde orta saha adamı alınırsa bu Dikgacoi olur inşallah demiştim sende öle düşünmüşün. İnşallah olur hemde bomba olur
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...