Cevap: Yiğido Pes Etmedi 2-2
Ben bazı arkadaşların iyi mesajlarına katılmıyorum. Yani şimdilik. Mesela Defansda çok sıkıntımız olacak. Yasin maalesef oturmadı bu bir gerçek. M'bemba görüntü itibarı ile M'bomba vari oynuyor. Hata yapıyoruz. Yerleşim ve topa basmada timeing (zamanlama) sıkıntısı yaşıyoruz. Oyuna topu süremiyoruz vs vs.. Yan beklerimiz fuzuli top sürmeler yapıyor. Uzun toplar yerlerini bulmuyor. Orta sahamızda gözle görünen bir çöküş var. Zaten 2 seneden beridir bir beyin bulamadık o mevkiye. Onur yetersiz ve güçsüz kalıyor. Savruk oynuyor. Ömer hareket alanı kısıtlı yerlere top götürerek oyunu sıkıştırıyor. Forvete top aktarımında oldukça başarısız bir görünüm içindeyiz. Forvet hattında sıkıntı diğer hatlara göre daha az ama Ersen Martin transferi şimdilik çok kötü bir seçim uyandırdı bende. Kamanandan bir sıçrama bekliyorum. Agbetu iyi görünüyor. Yalnız bu maçta çimler çok uzun olduğu için top sürmede zorluklar yaşadı.
Şimdi gelelim eksiklerimize. Kesinlikle ve kesinlikle isim yapmış yaşlı genç farketmez bir beyin almamız lazım. Orta sahayı hem konuşarak hemde derleyip toparlayacak bir adam yani.. Bu gözle görünen aşikar bir durum. Ayrıca Ön libero yada kesici diye nitelendirdiğimiz mevkiyede deneyimli ve yırtıcı bir oyuncumuz şart. Görünen o ki Bilica yı şiddetli bir şekilde arayacağız.
İnşallah iyi olacağız derken bir bakarız kendimizi kötü yerlerde buluruz. Onun için yönetimin bir şeyler yapması gerekiyor. Hemde acilen..
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|