Cevap: Son aday Kerkar
bastan sona soylenenlerin aynısına benzer dusuncede biri olarak sivassporun bu trasfer sistemi gercekten beni ve bircok kisiyi rahatsız etti yahu şampiyonlar ligine gidicez elle tutulur gozle gorulur bir yıldız bir bomba yok borc yigidin kamcısıdır tabiki borc olması lazım artı bir yıldız ıcın odenen yuksek bonservis diger oyuncuları aaa bu adama bu kadar verdiler bana vermiyorlar demelerine yol acmaması lazım sivassporda omotoyossinin alıca 100 bin avroluk fazla paranın hesabını yaban amator ruhlu futbolcu oldugunu dusunmuyorum düsünmek istemiyorum ve bir orta saha oyunkurucu gelmesinin sart oldugunu herkez biliyor hazırlık maclarında zorla gol atıp tık dıye gol yıyen bir sivasspor istemiyorum sahsen ersan martin onur cihan faruk benim izledigim kadarı ile bize yararlı olamıcak futbolcular agbetu erman ve pmemba ilerliyen zamanda iyi işler yapabilir ozellikle ermandan cok sey bekleyen biriyim ahh bilica ahh senin yerin dolacakmi bakalım gecen sezon kim ne derse desin bilicanın sezonu idi forvette kamanan haric birini goremiyorum ortasaha tam facia defans da yasin sedat hayrettin memba guzel duruyor ama birbiri ile anlasmadıklarını goruyoruz hatalar cıkıyor bu yuzden rahat gol yedik 3,1 sonrasında organize olamamalarını anlamdım gitti kaleye sut cekmekte cok zorlanıyoruz geriden gelip sut ceken hayrettin bile oylesine alakasız bir sut cekiyorki dillere destan şampiyonlar liginde mutlak gruplara kalıp ses getirmemiz ve bulent uygunu alkıslamamız lazım hadi hocam bizleri sasırt ligimizin en genc teknik trektoru olarak senden cok sey beklıyoruz hersey sivasspor icin
|