Alıntı:
tuffi5819 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar biletleri ayarliyacagizda ins sitasi ciktigi an gelip almayanlari ben alacam onlara gelenler zaten alir ama sakin mac gununde bilet alirim demeyin adamlar satis yok ozmn duruyo diyolar karaborsa olur dikkat edin biletleri netlesti 30euro ins BENIM SIZDEN ISTEDIGIM PANKART NERDE YAPTIRABILIRIZ
GURBETCISIVASSPORLULAR DIYE PANKART YAPTIRMALIYIZ HERKEZ GORSUN
AMA NASIL YAPACAGIZ ONU YARDIMCI OLUN DAVULCU HAZIR ARKADASLAR SAKARYALI DAVULCU ARKADASIM VAR O GELIYO BAZI GENC ARKADASLARIMDA GELIYO DESTEK COK OLACAK AMA SUSMAK YOK ONA GORE SUSAN GELMEZSIN ORADA DESTEK LAZIM BURASI AVRUPA LIGI
|
Yakininda Herhangi bir Türk dernegi varsa onlara pankartlarini nerede yazdirdiklarini bir sor Onlar bu konuda tercübeliler bilirler. Ayrica Büyük fotokopi merkezleride bu isi almanyada yapiyor tisört baskisi ve kahve kupalari ve pankart baskilarini bu fotokopi ve baski merkezlerinde yapiliyor. bilet konusunda sanirim uzak dan gelen ve orada yakini olmayanlarin buna ihtiyaci olacak sanirim telefonda verdiniz telefon üzerinden iliskiye gecen arkadaslarada bu konuda yardim isterlerse yardim edersiniz. Ayrica pankart konusunda hala bir cözüm üretemezseniz. buraya haber birakin. baska bir formül üretelim.