Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım
Alt 20.07.2009, 21:16   #5
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu yazı SİVASSPORLU TARAFTARLARIMIZ için bir MİLAD yazısı olması gerekiyor. Aynı düşünce ve duygulara sahibim. Yaşım 28... Sivassporla benim tanışmam ise gardaşımın aksine daha çok küçükken oldu. Taa 80 li yıllarda tabanca ların kavgaların içinde oldu (Sivas-Giresun).. Ama her zaman ikinci plandaydı Sivasspor. Her zaman çokda fanatik olmasamda ben o yıllarda Fenerbahçeliydim.. Taa ki Süper lige çıkana kadar. Ve ondan sonrada kolay kolay bırakmayacağım. Küme düşsede aslaaa. Sözüm şu bende 10 ylı aşkın gurbetteyim. Çok nadiren memleketime geliyorum. Ama burada hiçbir zaman takımımı yalnız bırakmıyorum. Gah maçlarını tvden gah SMS lerimle muntazaman desteklerimle herkesi gayrete getirmeye çalışıyorum. Uzatmayacağım sevgili gardaşım burada çok güzel izah etmiş. Bu yazının gardaşımın yazısının önüne geçmesini istemiyorum. Allah aşkına artık bırakın kimliğinize dönün gardaşlarım diyorum, ALLAH AŞKINA

Atilla Torun
...
KEŞKE HERKES SİZİN GİBİ MEMELEKETİNE DÜŞKÜN OLSA BAKSANIZA ADAMLARA YERDEN YERE VURUYORLAR BÜLENT HOCAYI BÜLENT HOCAYA SEVGİLERLE SANA TEŞEKKÜRLER GARDAŞ
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla