Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım
Alt 21.07.2009, 01:17   #5
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hocaa hakkaten acemi bi menejermişsiniz. MEHMET YIOLDIZ ı bitiren adana polat değil sensin. bilica gibi bir adamı 2.7 avroya verdin ama mehmet i 3.5 avroya vermedin. ama normal despotsun sen orada. her dediğim geçer diyerek kendi çıkarlarını düşündün. sivası düşünsen hem mehmet hem sivasspor kazanacaktı. hadi sat bakalım mehmet yıldızı 3.5 milyon avroya alan varmı. resmen hem mehmet yıldızdan dolayı hemde bilicadan dolayı sivasspora verdiğin zarar 15 milyon avro.nereden çıktı bu miktar diyen olacaktır belki. bilicayı vermeyip 1-2 de şampiyonlar ligine yakışiır transfer yapsaydın şampiyonlar liginden gelecek parayı bi düşününsene. ama nerdeee. sivası sivaslılardan çok düünen var nasılsa:PpPpPP.

Degerli hemsehrim ben sizin elestiri hakkiniza müdahele etmek istemiyorum
fakat özellikle Mehmet yildizi olayinda Adnan Polat etkisi olmadi mantiginiz da anlamis degilim. o sürecin eksiklerini, hatalarini, arama mantigiyla yaklasirsak, yani maksatimiz üzüm yemek degil bagciyi dövmekse cok hata siralayabiliriz. O sürec kendi icerisinde bir cok hatayi barindirdigi icin istedigimiz hedefe ulasamadik. sunu diyebiliriz Mehmet akilli olsadi düsmeseydi,Hoca kafasini kullansaydi verimsiz mehmet de israrci olamsaydi. Derizde Hirsizin hicmi sucu yok takimi karistirmak isteyen tezgah kuranin basarili sonuc vermis tezgahi neden görmezden geliniyor anlamis degilim.
Hoca yeterli olmasad o noktada Kendi eksiklileri ile yüzlesiyor samimi bir özelestiri yapiyor bunu üzerinden yüklenme gayreti niye O sürecte en agar elestiri yazilarini takip edebilirsiniz ben yazdim. o zamda ayni bu mantikla itirazlari vardi ayni görüste olanlarin.hatta o sürecte farkli seyde yazdik komplo terorilerinden bahsettik, kulüp yöneticilerin,baskanlarinin federasyon baskani destekli yemeklerinden,ligin ikinci yarisinin basinda Hocaya acilan davanin ilgincliginden,Basbakanin Hocayla görüsmesine,son maclarin ilgincliginden,duyarli olunmasi gerektigine kadar o sürecin sorunu oldugu icin o sürecte yyazdik paylastik.hatasiyla eksigiyle o sürec kapandi.

Simdi yeni bir dönem yeni bir sezon aciliyor Bir Özelestiri var

Dedigim gibi amac üzüm yemek (Takimin basarisi) degilse. Bagciyi durmadan dövmekse .(Yani Hocasini.) Bu Asamada SivasSporun basinda Olan bir hocayi her firsatda. nasilsa o FB li ben GS liyim sevmem zaten hakli haksiz önemli degil firsatini buluyum yeter mantigi ile Hocayi hirpalamak ise bu bize bir sey kazandirmaz.Eger birileri bir eksiklik aramak istiyorsa sadece bir noktaya bakmasin evet hepimizde sucluyuz yönetim,teknik heyetde, futbolcuda Taraftarda hicbirimiz üzerimize düseni layiki ile yerine getiremedigi icin. sampiyon olamadik. yada birileri bizi akilsiz ve basit gördü zayif yanlarimizla oynadi bizi tam hedefe ulasmada bir basamak kala engelledi.

Yani sorarlar adam madem herseyi görüyorsun biliyorsun neden etkili bir lobinin calismanin adami olmuyorsun. birileri sana yapmadan sen onlara piskolojik savas yürütmüyorsun. Laf kondurmadiginiz GS BJK ve FB bu yöntemleri en iyi uygulayan takimlardir cüki bizans takimlaridir.entirika gelenekleri güclüdür tarihsel olarak.

Yani degerli hemsehrim elestiri olmasin demiyorum olsun. elestiri zaaflarimizin bize aynasidir. eger sivasliliginizda samimi SivasSporlulugunuzda samimi isek. Samimi elestiriler yapmaliyiz. Siz elestirilerinizi yaparken Adnan Polata toz kondurmuyorsaniz bir günah kecisi ariyorsaniz.Aradigini günah kecisi bende dahil herkesi aynaya bakmaya davet ediyorum.

Ben buradan Tekrar hocamizin kendi eksiklerini görüp kendi eksileri ile yüzlesmesinin Kendisini dahada olgunlastiracagini ve büyütecegine inaniyorum.
Kendisine SivasSporda calistigi her saniye Dünyanin en büyük basarilarini dilerim.SivasSpordan ayrildigi ve bize rakip oldugu gün dünyanin en basarisiz insani olmasini dilerim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla