Cevap: Daha Güzellerine Hep Birlikte
Tuning organizasyonunun Sivas'Imızda bu kadar ses getirecek bir aktivite olacağını hiç düşünmemiştim. Yıllık izinini bu organizasyonun alt yapısında geçiren ASİB başkan Rüştü Elmas bey başta olmak üzere bizlerle gece yarısına kadar proğram üzerinde katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Proğrama damgasını vuran ise gençlerimizin sempatisini kazanan hemşehrimiz İsmail YK'nın ise bu denli mütevazi olduğuna şahit olduk. Sokak sokak karış karış ev ev yaşadığı yeri aratması ise Sivasspor sevdalılığı bilinen İsmail YK'nın Sivas sevdalılığı da artık öğrenilmiş oldu. Yaşadığı sokakta hatıra fotoğrafları, komşuları ile anılarını tazelerken İsmail YK'nın duygulandığı gözlerden kaçmadı. Sokağının görüntülerini bizzat kendi kamerasına kayıt eden YK'nın küçüklüğünde ise aşırı yaramaz bir çocuk olduğu komşularından nakledildi.
Tuning alanında hınca hınç dolduran hemşehrilerimize mini de olsa konser veren İsmail YK'nın Sivas'a getirilmesinde emeği geçen ASİB başkanı Rüştü Elmas bey başta olmak üzere tüm ASİB yönetim kuruluna ve Tuning yönetimine teşekkür ederiz.
|