Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas`tan ümidimizi keselim mi?
Alt 23.07.2009, 11:30   #8
Yadigar Barcin
Acemi Yiğido

38 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 Yadigar Barcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas`tan ümidimizi keselim mi?

Sivastan ümidi kesmek gercek bir taraftara yakismaz, evt hazirlik maclarinda o kadar etkili degildik, takim da yeni oyuncular cok ve ana kadrodan eksiklerimizde coktu, ins sivastan ümidini kesenlere ve kesmek üzere olanlara iyi bir ders verir bu takim, yakinda sampiyonlar ligi eleme maclari var, böyle aciklamalarla takimi motive etmiyor tam aksine moral bozuyo bu tür yazilar..
Bir baska konuya daha deginmek istiyorum, Sivas in ilk hazirlik macinda kendini bilmez bi kac trabzon taraftari hakaretlerde bulunuyo bunlari oyuncular tabiiki görüyo ve duyuyo, madem bu takimi sevmiyorsun ne diye macina gelirsin anlamakta güclük cekiyorum, ayni olayi ben olimpiakos maci oynanirken yasadim, kale arkasinda mac izliyoruz bir metre önümüzde yedekler isiniyo, onlara duyurarak sivastan takim falan olmaz diye kelimeler sarf ediliyor, bunlari söyleyenler kesinlikle sivas li degil, ersen martin mac sonu röportaj veriyo, sapigin biri yaninda bagiriyo, ulan ............. adam olsaydin tr den gitmezdin, adam olsaydin gittigin takimda oynardin diye sesleniyo...
Böyle hareketler sizce normalmi, ben cok asagilayici, kendini bilmemezlik ve aldigi aile terbiyesine bagliyorum..
Bir kac kelimede Gurbetci taraftarimiza söylemek istiyorum. Takimimiz rüyasini bile göremeyecegimiz kadar yakinimiza gelmis, ama maclara gelen taraftar sayi olarak yok denecek kadar azdi ve gelenlerde verdikleri 12 Euro giris ücretini cok bulmuslar, 12 Euro dedigimiz 3 paket sigara parasi, ayip valla, neymis fener degilmis galatasaray degilmis, besiktas degilmiski bu kadar para alsinlar, ayip be ayip agzinizdan cikanlari duyuyormusunuz siz, bu takim 1. lige ciktigi günden beri sadece biz taraftarlarin degil tr nin büyük bölümünün gururu oldu, onun icin elinizi vicdaniniza koyup ona göre davranin sayin yazarlar, sayin tahrikci mac izleyenler ve verdigi 12 Euroyu cok para sanan kisiler, lütfen aciklamalarda bulunurken sarfettiginiz sözleri secerek sarfedin!!!!!
Sivasimiza Sampiyonlar liginde ve Süperligte basarilarinin devamini dilerim
Yadigar Barcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla