Alıntı:
a.yurdakul Nickli Üyeden Alıntı
gardaşım manchester unitedler damdan mı düştü,uzaydan mı geldi.hem neler diyon valla hiçbişey anlaşılmıyo.star mtar anlamadım hiçbişey 
|
a.yurdakul Nickli Üyeden Alıntı
tv den izler.olmadı o kadar sivasspor ateşiyle yanıyosa kaçak girer bi yerlerden bilet bulur.gardaşım 5-10 liraya şampiyonlar ligi maçı izletirsen de
defansa yasin gibileri koymak zorundasın.anladın demi gözüm demek istediğimi?
Degerli hemsehrim anlasilmasi icin önceki yazinida üste koydum. ve o yazi icinde. Yasin gibileride koymak zorundasin diyorsun. o yazin üzerine yazdim bende.tabiki diger basarili takimlar ve kendine büyük diyen takimlar damdan düsmedi. ama o takimlar her zaman kar ve kazanc mantiklarinin önüne basariyi koyduklari icin kimi milyonlarca € yu bir kisiye döktüler. bu isi yaparkende hobi olsun parami sokaga atayim diye yapmadilar. Basarinin da getirisini hesap ettikleri icin yaptilar. tabki ne gücümüz nede ekonomik capimiz onlarin ayarinda
ama basari istiyorsak basari getirecek olani elinde tutacaksin eksik gedigini cogaltacak olani degil kapapatacak olani alacaksinki sende basarili olasin. kendi capina ve gücüne göre.