Alıntı:
twity_58 Nickli Üyeden Alıntı
Rüstü abicim bu site için sana cok tesekkurlerımı ıletıyorum.... cidden bana cok sey kattğını düsünüyorum.. bircok sivaslıyla tanıstım bircok abi ve kardes edindim... yoksa kimin aklına gelırdı kı yollarımızın kesısmesı fakat bu site sayesınde yollar kesiyor yani buyuk bır aracı oluyor..
kendı adıma ıtıraf etmem gerekırse bende bır alıskanlık hatta alıskanlıktan da öte bır hobiye dönüstü bu site... istanbul kıtaları baglıyor bu sitede işte bizlerı baglıyor bırıbırıne... dunyanın heryerınden katılan destekleyen yıgıdoların varlıgını bılmek cok onur ve guru verıcı ...bende böyle güzel bir siteyı bize kazındırmak da emegı gecen herkes ten Allah razı olsun dıyorum tesekkur edıyorum
böyle devam edelimmm... 
|
KUBRA BACIM ÇOK GUZEL YAZMIŞSIN AĞZINA SAĞLIK BACIM BENDE KUBRA BACIMA KATILIYORUM.
BU SITEYE UYE OLALI TAM 8 AY OLDU.IYIKIDE UYE OLMUŞUM ÇÜNKÜ BURDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM GERÇEK DOSTLUK VE KARDEŞLIK BURDA.BU SITEYI BIZE KAZANDIRANLARIN EMEĞİ GEÇENLERIN ELLERINE SAĞLIK IYIKI VARSINIZ.BURDAN SIZE ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM.BURDA BIRÇOK INSANLA TANIŞTIM EN ONEMLISIDE BENIM İÇİNDE ONEMLI OLAN BİRİYLE TANIŞTIM.ÇOK MUTLUYUM ONLA TANIŞTIMA İYİKI VARSIN AŞKIMM CANIMMM

DENIZIM_58' E