Alıntı:
winner58 Nickli Üyeden Alıntı
ben sadece şunu diyeyim bu turu gecemez isek bunun tek sorumluları içimizde fenerlilerdir bunlarda saolsunlar biri başkanımız mecnun diğeride bülent hocadır takımı dağıttınız ama elle tutulur bir oyuncu almadınız neye hizmet ettiğinizi anlamış değilim devler ligine girmeyi hedefliyoruz madem para için oyuncu satıyonuz bedavaya bunun yerine şampiyonlar ligine girmeyi hedeflesen o paraların kaç mislisini kazanacan amaaa yokk ilk önce bazı yerlere hizmetinizi yapıyorsunuz sonra sivasa değilmi başkan ve hocaa
|
kardeşim benimle hemfikir olan biris,niz. evet bazı yada çoğu sivaslı arkadaşlar bunu anlayamıyor. 2.7 milyon avroya bilicayı satıyor. şampiyonlar ligine girdiklerinde ne kadar kazanacaklarını idrak edemiyor bizim sivaslılar. ayrıca sampiyonlar ligine yakışacakda 1 tek futbolcu almadılar.ben de diyorum. göz boyayarak yapılan hizmetin en büyüğü sivas yada sivassporamı yoksa başka bir yeremi.Adnan polata laf attı bülent uygun. ama gel görki sivası şampiyonlar ligine girmemesi için elinden gelen herşeyi aslında yapan kendisi. bilicayı satmayıp 2 tane fazla değil 2 tane daha kaliteli ortasaha topcusu alsaydı sivasspor çok rahat şampiyonlar ligine girerdi ve bilicanın 10 katı para kazanırdı ayrıca reklamıda cabası. ama bülent uygun da şaşkın ben nasıl geldim buralara diyor.