Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı
Sen hangi takımlısın bilmiyorum. Hangi takımı tutuyorsan, git o takımının sitesine yaz neyi yazıyorsan. Taraftarın beynini bulandırma. Yensede, yenilsede onlar bizim gururumuz. Biz Sivassporlu olarak şunu diyoruz. Biz takımımızdan umudumuzu kesmeyiz. Gerçek taraftar umudunu kesmez. Şimdi bu siteden ayrılmanı iştiyorum. Eğer içinde biraz onur varsa ayrılırsın ve daha yazmazsın siteye.
|
kardeşşş şimdi senmi gerçek sivassporusun benmi,şimdi seni uyutulmaya müsait biriisin ben mi,şimdi senmi onurlusun benmi,şimdi senmi itaat eden yapıda birisin ben mi,şimdi sen ve bülent uygunmu gerçekleri görüyor ben mi,şimdi adnan polatmı sivassporu bu hale getirdi yoksa bülent uygun ve aziz yıldırımmı,yasin,emrah,ibrahim dağaşanın iyi futbolcu olduğunu şampiyonlar ligine yakışan topcular olduğunu bülent uygun ve sen itaat eden biri olarak biliyorsunuz yoksa gözünün boyanmasına müsade etmeyen ben ve benim gibilermi,şimdi senmi hayalle yaşıyorsun ve sana hayal satan bülent uygunmu doğru gördü yoksa reelist insanlar olarak bizlermi. ve sonuç ortada . ben be benim gibiler gerçekleri söylediği için sivasspor düşmanı ve onursuz oldu ama sen on urlu oldun demi.o onur sende kalsın beee. ben almayayım..