29.07.2009, 00:35
|
|
|
Usta Yiğido
299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alıntı:
erem Nickli Üyeden Alıntı
aklı başındaki tek yorumu yaptığın için teşekkür ediyorum sana ve bir ilav
e yapmak istiyorum. maç biletleri 50 tl ve 100 tl olsa o tribünde kaç seyirci olur. şimdilik paramız kadar konuşmak zorundayız. alt yapıdan takıma futbolcular katmaya başlayınca işler değişecektir. onun içinde skordan daha önemli şeyler olduğunu görmeliyiz.
|
takımı eleştirmek suç mu peki?
takım göz göre göre eriyor ve hala diyorsunuzki bu takım iyi şeyler yapacak!
şu yasini onuru uğuru takıma transfer edeceklerine bilicayı baliliyi tumu dialloyu elde tutsalardı, en azından şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda boy göstereceğimiz sırada!
bugünki ve hazırlık maçlarındaki futbol göstermiştirki sivasspor kötü yoldadır, buna birilerinin dur demesi gerek.sahada bugün sivasspor takımı yoktu ama onu izlemeye gelen 1000den fazla gurbetçimiz vardı, onları boynu bükük yollamaya ne hakları vardı?
bu sene anadolu takımları öz. gaziantep, bursa eskişehir ve ankaragücü iyi transferler yaptılar.biz anadolunun çıtasını yükselttik. belki bu takımlarda ilk 5 e oynayacaklar. biz bu durumda son 5e oynarsak ayıp olmaz mı?
ben bir taraftar olarak bunu görüyorsam klübün içindekilerde görmeliler.takım kötü yolda, lütfen geç olmadan önlem alın. bu takım buralara kolay gelmedi, kolayda inmesin lütfen  
|