Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ŞL/Anderlecht - Sivasspor
Alt 29.07.2009, 01:54   #156
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ŞL/Anderlecht - Sivasspor

Öncelikle her üyenin başkasının değil;kendi adına konuşması daha uygun olur...2. olarak ben daha önceki yorumlarımda kalbim sivastana yana ama maç çok zor olacak;Allah Bülent Hocanın yardımcısı olsun demiştim.Maç düşündüğüm gibi de geçti.Beyler hayatında bırakın şamp.ligi hiç Avrupa kupası maçı oynamamış oyuncuların olduğu bir takımdan acaba tur atlamasını mı bekliyorduzuz?Lütfen hayalci olmayalım.Başarı ancak uzun süreli bir çalışmayla ve takım savunmasını tam yapmayla olur.Bizim takım maçı 2-3 oyuncunun hatasıyla değil;takım savunmasın yapmayı beceremediği için farklı olarak kaybetti.Çünkü takım bu yıl farklı oyuncularla ve farklı bir sistemle oynuyor.Böyle takım savunmasının yapıldığı sistemle oynamanız için o sistemi uygulayacak oyuncuların da bu sistemi iyi bilmesi ve bu sisteme de uygun oyuncular olması gerekmektedir.Sivasspor bu sisteme uygun oyuncular transfer etmedikçe daha çok maç kaybeder..Unutmayalım ki takım savunması defansta değil;hücumda yapılan presle başlar;orta saha da yoğunlaşır ve rakibe boş alan bırakmaz.Sivasspor böyle oynamaya çalışıyor ama beceremiyor.Çünkü bu sistemi uygulayacak oyuncuların ya kapasiteleri yetersiz ya da bu oyuncular hünüz tecrübesi olmayan genç oyuncular.Böyle bir üst düzey maçı henüz kaldıracak kapasitede değiller.Ben hoca olsaydım maça orta saha da Daha tecrübeli bir oyuncu olan Murat Erdoğan ve defansta da Sedat -M.Sözgelmez ikilisiyle başlardım.İlk önce gol yememeyi düşünürdüm.Orta saha da sürekli press yapan oyuncuları tercih ederdim.Belki yine yenilirdim ama en azından bu kadar gol yemezdim.Olan oldu artık atı alan Üsküdar'ı geçti.Önemli olan takımımızın bundan sonra ne yapacağı..Malesef 3-4 gün daha oyuncu alamazsak sonra aldıklarımızı kupada oynatamıyoruz..Bu takıma benim gördüğüm direkt oynayacak 3-4 tane yabancı transferi gerekiyor...Bakalım kaç oyuncu alacağız;bekleyip göreceğiz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır