Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ŞL/Anderlecht - Sivasspor
Alt 29.07.2009, 08:36   #158
asasasasasas
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asasasasasas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ŞL/Anderlecht - Sivasspor

Ben önceki yorumlarımdada söyledim tur şansı ilk maçdan belli olur diye.önce şunu söyleyelim sivasspor türkiye liginin son 3 yılda en az gol yiyen,en az gol pozisyonu veren,en iyi alan daraltan,en iyi kontra atağa çıkan takımıdır.görüyoruzki sivassporda çok şey değişmiş.defansda bilica varmış veya yokmuş umurumda değil.2 yıl önce bilica varmıyıdı,yoktu.buna rağmen yine en az gol yiyen takımdık.bülent hoca sistemi değiştirdik diyordu.ama en azından bu maçta eski sistemle oynasaydık.yani kapalı,geriye yaslanarak,alan daraltarak oynasaydık en azından böyle bir skor olmazdı.birde bir sorum var.yahu bizim teknik heyet şu anderletchin hiçmi maçını izlemedi.adamların birtane göze batan oyuncusu var boussafa.adam sivasın sağ kanadını yani abdurrahman derelinin görev yaptığı mevkiyi,formula 1 pisti gibi kullandı.eger boussafa yı marke eden bir oyuncu olsaydı.en azından rahatsız eden bir oyuncumuz olsaydı en azından böyle bir skor olmazdı.hayrettinin ilk defa böyle tutuk olduğunu gördüm.4 tane geri pas yolladı 4 ündede kalemiz tehlike yaşadı.petkovic sivasa geldiğinden beri en kötü maçıydı.ama herşeye rağmen sivasspora uefa avrupa liginde başarılar.
asasasasasas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır