Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Artik Ben suna iyice karar verdim. Bu takimin basindakikilerin Taraftara saygisi yok. Tarftardan beklentiler taraftari yerden yere vurarak tüm türkiyeye rezil edecek sekilde televizyon ekranlarinda dillendiriliyorsa. Taraftarin beklenti ve istem ve taleplerinin önüne sürekli kendi geldikleri yeri ve sayginligin ne icin oldugunu unutup. gecmisi gösteren ve yaptiklari hatalari bununla örtmeye calisan mantigi anlasilir bulmuyorum. Tabiki dünyanin sonu degil. Tabiki biz sehrimizin ve takimima olan sevgimizden birsey kaybetmiyecegimiz. Ama kaybettigimiz seyler var buda sizlere olan inancimiz. Endüstüriel futbol mantiginda olacaklarmis yani kisaca futbol mantigi ucuza bul pahaliya sat mantigi. Bunu bile dogru yapildigini düsünmüyorum. Bu is dogru yapilmis olsa üc kurus kazanacagim diye 50 kurusu gözden cikarmazlardi. sürümden kazanacaklar yoksa beskurus etmez topcularin ucuk rakamlara gittigi bir dönemde üc bes kurusa alal acele futbolculari ellerinden cikarmazlardi. Hadi cikardiniz kaliteli takviyeler yapacagiz dediniz.Bari bunu yapsaydiniz endüstüriel futbol anlayisinda bile saglam ve kaliteli hammadde üzerine yatirim yapilir bu bile dogru yapilmadi. Kisaca bu kurguda bu mantigin sahilerinde ne sehir sevgisi,ne taraftara saygi var. Taraftara saygi olmus Onlarin istemleri dikkate alinirdi. yapilan hersey taraftara ragmen taraftarda kim oluyormus.mantigi ile yapildi. Onun icindirki kendini taraftardan büyük gören ve taraftari iplemiyenler Sivasdaki son macda tarafdarla takimin arasina girdi. Hala o konuda bir özürdilemesi gerekirken bunu bile yapmadi.
Birde burada sadece isleri gücleri Bu tip eksilikleri sirin gösterme meslegi olanlar var onlarada sunu diyorum sizler bu takima en büyük kötülügü yapiyorsunuz belki teknik heyetin yakinlari belki yönetim veya yakinlari olabilirsiniz yada onlari sevende olabilirsiniz. ama her olumsuzluga kalkan görevi yapmak yerine elestirmeyin yine ama Sivas ve SivaSpor daha iyi masil olur bari bu konuda düsünce üretinki zararinizdan ziyade bir katkiniz olsun.yoksa Taraftarlik tartarak siz kötüsünüz. elestirmeyin demekle bu isler olmuyor. unutmayinki. 24 saat uyku uyumadan bu maca gelenler oldu iceri girenlerin iki kati disarda kaldi. 1000-1500 Km uzakdan gelenlerin sayisi azimsanmiyacak kadar fazlaydi. onun icin Lütfen artikk Yönetim ve Etrafindaki kesimler bu taraftara saygili olsun talep ve istemlerine kulak versin.
|