Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Giden Oyuncular,
Diallo-Tum-Balili-Bilica-Sylla-Mohammed Ali
Bilica'nin gitmesini veya cok cok ucuza fb'ye verilmesinin bir "diyetini ben verdim!" meselesi oldugu cok yazildi cizildi; konusmak bile istemiyorum artik.
Balili'yi cok beyeniyordum; cok da saygim var; Sivasli bir hemserim gozuyle goruyorum kendisini. Kalbimizde yeri herzaman olacak. Godnerilmesini hic mi hic anlamadim.
Tum olmasa gecen sene biz ikinciligide zor gorurduk; unutmadik sanmayin. Mehmet Yildiz ikinci yarida suskunluga cekildiginde. Balili yedek kulubesinde otutturuken; kim sirtladi bu takimin gollerini. TUM! Niye gonderildi bilen var mi?
Diger oyuncular hakkinda tek tek yazmiyacagim; diyeceklerimi kisaca yazmak isterim; butun hemserilerim okusun.
Ben Karaman alindiginda videosunu izledim bircok yigido gibi. Super bir trasfer dedik. Ama transfer karnesi hic iyi degildi. Demek istedigim su; Karaman hic iki sene ust uste bir takimda oynamamisti. Neyse geldi Sivas'a; Gs macinda costu; hatirlayalim kupa maci ve lig maci. Dedik bu dadam gidici. Zaten trasfer karneside oyle gosteriyor.
Gel gelelim bugun. Karaman takimda. Hayret edilecek bir durum!
FB ye verilen diyet karsiligi alinan; Yasinin durumunu dun gorduk. Acik soyliyorum; futbolu biraksin veya hemen gonderilsin; cok canimiz yanar. Kesinlikle yaptiklariyla futbolun hicbir alakasi yoktu.
Ozet: Bir miktarda olsa alinan milyon Eurolarla hicbir trasfer yapmazsak; oyle azimiz acik beklersek; daha cok bu taraftar uzulur.
Baak arkadas; otobus biletinden cep tlf mesajlarindan para alarak Sivas Sehrinin gururu bir takim bir anadiolu efsanesi kurdunuz. Birakin oyle kalsin bizi milletle dalgagecirtmeye hakkiniz yok. Rezil etmeyin bizi!!
|