Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Alt 29.07.2009, 11:37   #8
Türkçü
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 29.07.2009
Mesajlar: 4
Thanks: 0
2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Türkçü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

Alıntı:
skynet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Giden Oyuncular,
Diallo-Tum-Balili-Bilica-Sylla-Mohammed Ali

Bilica'nin gitmesini veya cok cok ucuza fb'ye verilmesinin bir "diyetini ben verdim!" meselesi oldugu cok yazildi cizildi; konusmak bile istemiyorum artik.

Balili'yi cok beyeniyordum; cok da saygim var; Sivasli bir hemserim gozuyle goruyorum kendisini. Kalbimizde yeri herzaman olacak. Godnerilmesini hic mi hic anlamadim.

Tum olmasa gecen sene biz ikinciligide zor gorurduk; unutmadik sanmayin. Mehmet Yildiz ikinci yarida suskunluga cekildiginde. Balili yedek kulubesinde otutturuken; kim sirtladi bu takimin gollerini. TUM! Niye gonderildi bilen var mi?

Diger oyuncular hakkinda tek tek yazmiyacagim; diyeceklerimi kisaca yazmak isterim; butun hemserilerim okusun.

Ben Karaman alindiginda videosunu izledim bircok yigido gibi. Super bir trasfer dedik. Ama transfer karnesi hic iyi degildi. Demek istedigim su; Karaman hic iki sene ust uste bir takimda oynamamisti. Neyse geldi Sivas'a; Gs macinda costu; hatirlayalim kupa maci ve lig maci. Dedik bu dadam gidici. Zaten trasfer karneside oyle gosteriyor.

Gel gelelim bugun. Karaman takimda. Hayret edilecek bir durum!

FB ye verilen diyet karsiligi alinan; Yasinin durumunu dun gorduk. Acik soyliyorum; futbolu biraksin veya hemen gonderilsin; cok canimiz yanar. Kesinlikle yaptiklariyla futbolun hicbir alakasi yoktu.

Ozet: Bir miktarda olsa alinan milyon Eurolarla hicbir trasfer yapmazsak; oyle azimiz acik beklersek; daha cok bu taraftar uzulur.

Baak arkadas; otobus biletinden cep tlf mesajlarindan para alarak Sivas Sehrinin gururu bir takim bir anadiolu efsanesi kurdunuz. Birakin oyle kalsin bizi milletle dalgagecirtmeye hakkiniz yok. Rezil etmeyin bizi!!
Yazdıklarına tamamen katılıyorum. Adanalı bir Sivassporlu olarak dediklerine imzamı atarım ama Yasin konusunda erken konuşmamak gerek. Yasin iyi oyuncularla iyi oynayan ama önder kişiliği olmayan bir oyuncu. Ondan önderlik beklemek şu aşamada hayal kırıklığı yaratır.
__________________
Türkçü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Türkçü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...