Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 11:39   #198
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Bülent UYGUN çok uyanık bi adam..Suçu kabul et çekil kenara..Olmaz sayın hocam olmaaazzzzz...Suç sizde çünkiii...İyi adam alamadınız,yerinde bi kadro çıkarmadınız..Defansta Murat Sözgelmez ile başlasaydık daha iyi olurdu bence.Bir de bu TECRÜBESİZLİK çıktı..Bu ne demek yaaa..Oynadığın yer uzay değilki..Aynı saha,aynı kale..O takım bile hemen hemen ayarınızda bir takım..Bu bahane değil...1 yersin..2 yersin...hadi 3 yersin...El insaf 5 tanede o takımdan yenmezki...Topa vurmaya aciz kaldık bu nasıl profesyonellik Allah aşkına yaaa...Orta sahaya acilen pasör dediğimiz ayağında top tutan oyun kuracak adam lazım..Bülent UYGUN kadar lazım hemde !!!! Ucuza adam alacam diye hedef küçülttünüz..Pahalı al 3 tane al tur senin olsun parasını ordan çıkar...Kayseri kadar yokmuyuz yaaa oraya geliyolarda buraya neden gelmesinlerki..Samimi söylüyorum 3 tane sağlam adam alsaydınız fazla değişl yeterdi bize..Yenilerde hiç tık yok..Ne varsa bizim eskilerde var..Birde atasözü vardır teşbihte hata olmaz..EL YUMRUĞU YEMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ ZANNEDERMİŞ..Şimdi anladık biraz ağır oldu ama..anladık..
Birde bi konuda hocam seni çok eleştiriyorum..Ivan Chetkov ve Sergıo Olıviera konusunda..Hadi öyle adamları bulda al gücün yetiyorsa...!!!!!!! Bi 3-5 maç sabredemedin üst üste..Bu arada ONUR TUNCER milli takıma gidiyormuş habaerin olsun EEEEEEE bu kadar şanstan sonra..Gidermi gider....
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla