Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.10.2005, 00:35   #22
EmmiOgLu
Acemi Yiğido

EmmiOgLu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EmmiOgLu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Alıntı:
sasha Nickli Üyeden Alıntı
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
sevgili taraftar kardeşim yazınızı büyük bir memnuyetle okudum size katılmamak imkansız ama şunuda unutmayınki hergüzelligin karşısında bir çirkinlik mutlaka vardır güzelliklerin devamı için işte adres 1967genç taraftarlardernegi sizleri statlarda görmek sizlerle deplasmanlara gitmek bizleri onurlandıracakdır ama bunun için sizinde gayret göstermeniz inadına maçlara gelmek deplasmanlara gitmek yani birbaşlangıç yapmak için sizi buhaftaki diyarbakır maçına ve haftaya deplasmana özel davetlim olarak bekliyorum yazınızdaki kadar samimi olmanızı davetimi kabul etmenizi ve cevabınızı bekliyorum ...
saygılarımla

1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ
2.BAŞKANI İSAK EMMİOGLU
EmmiOgLu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır