Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Alt 29.07.2009, 20:15   #75
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kötü gidişin en büyük sebebi sizce nedir? Şampiyonlar ligine girmeyi kazanan oyuncularımızın gönderilmesi mi yoksa başka nedenler mi?

Beni üzen yenilgiler değil olur tabi yenilgi kimler yenilmedi ki bu yolda, beni üzen oynanan futbolun kötülüğü. Şuan geçen seneki takımdan eser yok gibi. Hazırlık maçlarında ve şampiyonlar liginde gördük ki takım oturmamış bu konu hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım.
Kötü gidis demeden ziyade takimda kimyanin bozulmasi ve toparlanamamasinin sebebi diyecegim. Ben cevap istediginiz seceneklerden Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması secenegini secsemde bu secenek kendi icinde bir cok yetersizligi barindiriyor.
1.Yanlis ve yetersiz transferlerin oldugunu ve gidenlerin yerinin doldurulmadigini
2.Transfer calismasi yürüten grubun olumlu bir calisma yürütmedigi.
3.Teknik heyetin Takimdan gönderilmesi gerekenler isimlerde yanlis davrandigi.
4.Yönetimin son karar merci oldugunu düsünerek olumsuzluklarin tümüne ortak oldugu gercegi.
5.Iskelet yapi elimizde yapilan takviyelerle iyi bir takim olacagiz aciklamasi Teknik yönetim tarafindan söylendi. Buna ragmen Takimi hazilamakda ve etkili Futbol oynatmakda yetersiz kalindi.
6.Futbolcularin kendini gelistirme,yardimlasmayi esas alan etkili futbol oynamadaki isteksizligi.
7.Yönetimin Külübün cikarlari diyerek genel camiamizin cikarina olmayan futbolculari acelece sattigi gercegi.
8.Yönetimin Etkili takviyeler yapmada gönülsüz ve isteksiz oldugu.
9.Teknik heyetin etkili takviyedeki yeteneksizligi.

Sonuc olarak bu secenek kendi icerisinde aslinda bir cok cevabida barindiriyor.
Umarim artik bütün bu olumsuzluklardan bir ders cikarilir ve aksayan yanlarin giderilmesi noktasinda cözüm üretme gayretinde olan bir Teknik heyet onun tüm ihtiyaclarina cevap olan bir Yönetim Isini iyi yapan bir Transfer komitesi görürüz.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla