Cevap: NE ŞUCU BE HOCAM ?
Insaf ve INSAF
Yazik vede cok yazik
Ayip hemde cok cok ayip.
Ne oluyor arkadaslar ne bu hiddet ne bu celal. elbetde bende cok uzuldum sivassporumuzun yenilmesine hem maca da gittim o kadar kudurmus anderlecht taraftarinin icine.
ama ne oluyoruz sanki karsinizdaki siradan bir takimmisda biz onlardan ustunmusuz gibi. beyler karsinizdaki takim ufa kupa galipleri kupasi almis bir takim ve avrupanin sayili takimlarindan arti biz avrupada birkac daha oynayip tecrube kazanalim diye ugrasirken adamlar 50 senedir avrupada oynuyorlar.
birde kalkmis BULENT hocaya olmadik kizginliklar utanmasaniz kufurde edeceksiniz statda oldugu gibi birkac kendini bilmez taraftarimiz gibi.
Bulent hocanin sivasa yaptigini bir macta unuttuysak demekki biz nankor insanlariz.
kaldiki hocanin yapmis oldugu bunca basaridan sonra.
transfer yapin diyorsunuz neyle olacak bu is bedava futbolcu varda bizmi goremiyoruz. dunyada 5 milyon sivasli var diye ovunuyoruz bir telefen hatti aciliyor 5 tl tutarinda 24 bin kisi telefon ediyor eyyyy sivaslilar neredesiniz konusmaya gelince bir numarasiniz arti besiktas 8 sifir yenildi besiktaslilar bu kadar figan etmediler.
daha cok yazacamda kalbinizi daha fazla kirmak istemiyorum arti tabiiki bulent hocaninda hatasi var ama birazda takimimizin gucune gore konusalim lutfen.
seni seviyorum BULEN hoca seni seviyorum SIVASSPOR
|