Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: NE ŞUCU BE HOCAM ?
Alt 30.07.2009, 00:24   #11
SivAslan58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 SivAslan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: NE ŞUCU BE HOCAM ?

Arkadaslar ben Almanyada yasiyorum ve 24 saat futbollayim..

Cok iyi anlarim herseyden..

Derhal bu takima adam gib takviye yapilmazsa, eski sisteme dönülmezse, bu sene ilk 5 unutun, hatta ilk 10 cok cok zor gireriz, ve ondan sonra sene kümeye....

Arkadaslar, bülent uygun ve yönetim cok dogru oldugu zamanlar var, cok düzgün isler yaptilar, ama bu son bir kac aydir isin icine ettiler..
Bülent Uygun ve Yönetim dünkü macin tek sorumlulari...
Sen Bilicayi sat, ama dogru düzgün adam alma(bütün satilan oyuncular icin gercerli)

Olacagi buydu, hazirlik maclarindan belliydi, arkadaslar 5 mac oynadik(hazirlik maclari dahil) asaga yukari mac basi 3,5 nokta gol yedik, böyle birsey olurmu, ve Bülent Uygun ztransfer yapmadan bu defansla CL macina cikiyor, olurmu ya?

Görüyorsun defansta birseyler dogru gitmiyor, adam al eski sistemine dön..
Dün göya atak bi sistemle ciktik, abiler kaleye bir sutumuz bile yok, 80ci dakikaya korner bile kullanmadik....

Sivasin parasi yok, bu söylentilere kanmayin, bu sene az bir 15 milyon kasaya gitti...

BIraz parana kiyip adam gibi oyuncu alacaksin!yoksa yakinda Bank asyadayiz..
Defansa bir adam(stoper), orta saha 2 adam(ön libero) ve ibrahim akin stilinde bir adam bunun yanina parana kiyip OMOTOYOSSIyi alacaksin....

Aslinda cok seyler yazarim, ama bukadar yeter.......

PS:gecmisin arkadasina siginmayin, Bülent Hocayi nekadar sevsekde hatasini kabul edemeyiz...Cok hatalar yapti ve hatalarini düzeltmesi icin eski Bülent Hoca olacak

Arkadaslar dost aci söyler derler ya, ama dogru
SivAslan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla