Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Alt 30.07.2009, 07:45   #90
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1618 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

Alıntı:
skynet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Deliktasli kardesim; bugun bir daha dusundum ozellikl 5iva5 yazilari ve yorumlari gorunce.

Takima destek herzamn destek tabiki buna diyecegimiz yok olmazda. Bir arakar Cep tlf nu mesajlji atma isini oyle abartmistim ki; sivasli olmayan arkadaslarin tlf larini alip hocam 5858'e mesajimizi gonderelim bir destekde senden olsun beraber bsariya kosalim diye cok kisinin cep telfonundan mesaj attik. Ogrenmelik yaptigimiz surece Okulda sivasspora yardim diye maaslardan para verirdik. Saymakla bitmez. Sivas halki sivasspor dedin mi hersey durur. Hepimiz sivassporun daha iyi yerlerde gormek istedigimizden bu uzulmemiz. Cunku sivas takimi hakediyor bu seyicisiyle.

Ben sunu soylerim futboluclar; ve Bulent hocam rica ediyorum futbol oynamayi birakip gururumzula oynamayin. Takima yonetime hocaya destek sonsuz; bizim gururumuzla oynamadiklari surece!
iyi günde herkes çoşuyor önemli olan kötü gündeki destek güzel desteklerin için ayrıca teşekkürler evet kaybettik iyi oynamadık keşke iyi oynayıp kaybetseydik ama malesef geriye dönemiyorsan ileriye bakacaksın inşallah düzelir tek temennimiz bu olmalı
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla