19.10.2005, 02:36
|
|
Yeni Yiğido
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Alıntı:
sasha Nickli Üyeden Alıntı
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
|
FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...
ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ
|
|
|