Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BÜLENT UYGUN ve EKİBİNE DESTEK ZAMANI!!!
Alt 30.07.2009, 14:50   #11
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ve EKİBİNE DESTEK ZAMANI!!!

Alıntı:
skep06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başka forumlarda da söyledim hocanın söylediği şeyler doğru ama bir teknik direktör olarak onun söylemesi yanlış.Taraftarlar konuşur böyle şeyleri.Dün Fikret Ünsalın radyospor da söylediği gibi kabına sığmayan deli dolu sürekli projeler üreten ve düşünmeden konuşan bir insan.Ayrıca her insan sempatik olacak diye birşey yok.Sempatiyle başarılı olunsaydı Mourinho diye birinin yaşamaması lazımdı.Başka takım taraftarları mazur görmeyebilir ama bizim daha hoşgörülü olmamız lazım hocaya.Başkalarının dolduruşuna gelerek hocayı kırmayalım.

Ayrıca Fikret Ünsal dün yönetim kurulunun bütçede zorlanarak 2 kaliteli orta saha 1 stoper ve 1 forvet alınacağını söyledi.İnşallah tez zamanda gerçekleşir.
arkadasim güzel soyluyosun ama sunuda bilmen gerekiyor biz boyle konustukca herkez bize ozel bileniyor anliyomusun bize ozel BILENIYOR yani biz kendi kendimize cephe aciyoruz bu tur aciklamalarla iste ben bundan rahatsizim.tamam hamsilere istedigini soylesin ama herkesin dikkatini cekecek aciklamalar bizi iyi gelmiyor bu iyi degil.zaten hocamizda kendini morinyo gibi hissediyor sorunda bu.biz chelse degiliz
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı efsane5858'a Teşekkür Ediyor...