Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Takıma Takviye Şart
Alt 31.07.2009, 00:00   #7
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Takıma Takviye Şart

Atalarımız ne demiş;Parayı Veren Düdüğü Çalar,,,Sivasspor açıkca konuşmak gerekirse ucuz ve kaliteli oyuncu peşinde..Yani kelepir oyuncu arıyor..Şu anda takımın mali yapısı hakkında kimsenin fikri olduğunu sanmıyorum..Alınan oyuncular dikkat edildiyse Uğur,Ersan,Erman hariç genellikle geleceğe yönelik oyuncular..Ben açıkcası sivassporun Şamp.ligini de distediğini düşünmüyorum..Çünkü bu kadroyla bu oyuncularla bu bütçeyle devlerin liginde ne yapabiliriz ki..Neyse ki turu geçemiyoruz;yoksa eğer turu geçtiğimizde bir sonraki turda karşımıza İngiltere,İspanya ,Fransa ve Almanya'dan ne takımlar çıkacaktı düşünmek bile istemiyorum..2yıl önceki BJK nin chelsea maçı gözümüzün önüne geldikçe insanın tüyleri diken diken oluyor..Geçen yıl F.b. grup maçlarıb-nda Arsnal'in o genç kadrosundan İstanbul'da 5 gol yemişti.Biz şimd,l,k haddimizi bilelim;basamakları ağır ağır çıkalım..Biz eğer bu yıl yeni oluşturulan Avrupa liginde gruplara kalabilirsek ne ala;eğer kalamazsak ligde de gidebileceğimiz yere kadar gidelim...Bana göre eğer sivasspor şamp.ligini hedefleseleydi yabancı oyuncu transferini de bu lige göre ve en az 1 ay önce yaparlardı.. Bana yabancı oyuncuların sivas şehrinin durumundan dolayı gelmek istemedikleri pek inandırıcı gelmiyor..Adamların istedikleri parayı bir ver bakalım hangi oyuncu gelmiyormuş;kimseye transfer masalı anlatmasınlar...Bu takım bu haliyle de ligde de iyi yerlere gelecektir buna kalben inanıyorum...Her şey Sivas için...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...