Cevap: Daha Yolun Başındayız
Sn. Bülent Uygun "yeni transferlerden memnunum" demiş ? Kim ki yeni transferler? Ben daha göremedim. Şampiyon olmuş (şam. lig. ne 2 takım gittiğine göre Sivas Şampiyondur bana göre) bir takım ve bu takımın oynadığı sistem değiştirilerek macera ararsanız olacağı bu. Balili, Tum, Silla, Muhammet, Diallo gidiyor gelenlere bakın birde. İbrahim Ülüm, Cihan, Ferhat, Mbamba, Ersan Martin, Yasin, Agbetu, (Ermanı ayırıyorum diğerleri tam bir fiyasko) bunlarlamı şampiyonlar liginde mücadele edeceğiz. Vah vah, vahki vah... Bunların üstüne birde Petkoviç faciası eklenince beşi bir yerde oluyor işte. Bu transferleri hoca herhalde 2A için yapmış. Seneye 2A da bu transferler iş görür. Sivassporun sayın başkanı ve teknik direktörü. Yaptığınız yanlışları görmek ve yanlıştan dönmek te bir erdemdir. Hemen bu takımı eski haline geri döndürün. Gidenler gitti artık geri dönmeyeceğine göre bu gidenlerden daha iyi futbolcular transfer edin. İlk üç maçımızda sıfır çekme ihtimali var. Eğer öyle olursa daha takımı toparlayamazsınız. Bir takım kaybetmeye başladımı takımın kimyası bozuluyor. Artık kaybetmeye alışıyor. Gelen vuruyor giden vuruyor. Birde bakıyorsunuzki 2A dasınız. Herşeyde bir hayır vardır diyelim çok geç olmadan birşeyler yapalım. Koca sezonda 28 gol yiyen takım 5 maçta 19 gol yiyor. Bu size birşeyler hatırlatmıyormu acaba. Bu takım sahada ne yaptığını bilmiyor.
|