Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Olaylı İdman
Alt 31.07.2009, 10:36   #23
giants
Tecrübeli Yiğido
 
giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.08.2005
Yaş: 58
Mesajlar: 742
Thanks: 256
259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Olaylı İdman

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster


Sivasspor, Salı günü yapacakları Anderlecht karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, dün gerçekleştirilen idmanda kısa süreli tartışmalar yaşandı.

Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip kondisyon ağırlıklı ısınma hareketlerinin ardından, gruplar halinde tek pas çalışması yaptı. İdman öncesi çevresine topladığı oyuncularına bir konuşma yapan Uygun, takım motivasyonunu artırmaya yönelik uğraş verdiklerini ifade ederken, kırmızı-beyazlı futbolcuların idmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Top sürme çalışmasının ardından oyuncular dar alanda çift kale maç yaparken, genç teknik adam Uygun, maç sırasında futbolculara yapmaları gerekenler hakkında uyarılarda bulundu. İdmana, sakatlıkları süren Mehmet Yıldız, Sezer Badur, hafif sakatlığı bulunan kaleci Petkoviç, rahatsız olduğu öğrenilen Ersen Martin katılmadı. Sakatlığı bulunan Onur Tuncer ise koşu yaptı.

Bu arada idman sırasında sıfır noktasından kaleye gol atmaya çalışan kaleci antrenörü Murat Göksu'ya saha dışında idmanı izleyen bir taraftarın, “Hocam sizin atmanız önemli değil, önemli olan futbolcuların atması o golleri'' demesi ve kırmızı-beyazlı ekibin yaptığı transferleri eleştirmesi üzerine tartışma yaşandı. Göksu ile taraftar arasında yaşanan tartışmanın ardından bu kişi tesislerden çıkarıldı. Teknik Direktör Bülent Uygun ise tutumu nedeniyle taraftara tepki göstererek, kimsenin Sivasspor'a kızmaya yada sitemde bulunmaya hakkının olmadığını söyledi.

Tarafdar Tesislere kadar gelecek ufak capli elestirel sitem edecek Sizde o tarafdari dövmekden beter edeceksiniz. Taraftara da bozuk atmak tesislerden atmak kafa tutmak Basda Bület Uygun Olmak üzere kimsenin haddine degil .Murat Efendi Orasi Sivas Hollandada TS liye yumruk atmaya benzemez.siz Hocamisiniz kabadayimi Öyle iseniz Benim bildigim O sivasda Haddinizi Bildiren cok Olur.Aklinizi basiniza alin isinizi gücünüzü yapin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla